8 Ιουν 2014

Πάμε GBI!

Ήρθε και φέτος η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου, σε ό,τι αφορά την ποδηλατική δράση: η περίοδος που το GBI είναι προ των πυλών!

Ξεκινάμε στις 15 Ιουνίου από τη Βουδαπέστη. Θα κάνουμε 7 μέρες (πολύ) ποδήλατο, με τελικό προορισμό το Μόναχο. Ο Δούναβης θα είναι συχνό θέαμα, αλλά και τα γύρω δάση, οι γύρω λόφοι, θα φροντίσουν να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον!
Η ομάδα είναι έτοιμη και δυνατή, με παλιά αλλά και με νέα μέλη, και είμαι σίγουρος ότι θα δέσει εξαιρετικά. Τα χιλιόμετρα είναι μπόλικα (1,000 για τους φιλόδοξους, 700 για τους πιο συντηρητικούς) και τα υψομετρικά μέτρια (αλλά αθροίζονται σε μπόλικα, μέσα σε 7 μέρες). Ανάλογα με τη διάθεση, τον καιρό και την ομάδα, θα επιλέγουμε κάθε μέρα τη μεγάλη ή τη μικρή διαδρομή, με στόχο (ιδανικά) το μέγιστο!

Η σελίδα της ομάδας (www.gbihellas.gr) καθώς και τα κανάλια επικοινωνίας σε facebook, twitter και instagram θα περιέχουν τις πρώτες εντυπώσεις από μένα αλλά και από όλα τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας.

Με την επιστροφή, θα αρχίσει και η συγγραφή των αναλυτικότερων reports!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...