23 Δεκ 2017

Ανανέωση & Service report

Η αγαπημένη μου σέλα (Fizik Arione) παρέδωσε το πνεύμα... Ένα κρακ και ένα "κατά πλάτος" κόψιμο στο πλαστικό (στην κάτω πλευρά)...
Χάρη στον καλό μου φίλο Pietro, μια νέα Arione, με carbon rails και με χρώματα πλήρως ταιριασμένα στα χρώματα του σκελετού του Tarmac, πήρε τη θέση της στο ποδήλατό μου. Χρειάστηκε όμως και αλλαγή στα "καρύδια" (clamps) που συγκρατούν τη σέλα στο παλουκόσελο. Ανέλαβε ο Λεωνίδας!

Τα ντεραγιέ δούλευαν άψογα για πολύ καιρό... Τόσο άψογα που ξέχασα πόσα χλμ είχαν μαζέψει τα συρματόσχοινα... Μέχρι που το κατάλαβα από την περίεργη συμπεριφορά της δεξιάς μανέτας στο κατέβασμα (ελπίζω δηλαδή πως έφταιγαν τα συρματόσχοινα και όχι κάποια καστάνια μέσα στη μανέτα). Αλλάχτηκαν συρματόσχοινα και καλώδια (όλο το σετ). 

Μαζί με την καινούρια σέλα, ήρθε και μια ωραία, λευκή Fizik ταινία για το τιμόνι. Δε λέω, όμορφες οι λευκές ταινίες, αλλά με στενοχωρεί το πόσο γρήγορα λερώνονται!

Πάντως, μια σέλα και μια ταινία κάνουν καλή δουλειά ώστε να "δείξει" πιο φρέσκο το ποδήλατο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...