24 Απρ 2010

Specialized All Condition PRO II

Έχω αναφέρει ήδη ότι αντιμετώπισα τρεις φορές μέχρι τώρα, πρόβλημα με τα λάστιχα του Tarmac. Μια φορά το μπροστινό και δυο φορές το πίσω παρουσίασαν πρόβλημα στα λινά και είτε παραμορφώθηκαν είτε άνοιξαν στο πλάι. Τα περιστατικά ήταν ανεξήγητα για μένα, μια και δεν είχε προηγηθεί κάποιο χτύπημα ή κάτι τέτοιο.

Μετά το τελευταίο (3ο) περιστατικό, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία της Specialized στην Ελλάδα (Κασσιμάτης στον Πειραιά) και να αναφέρω τα προβλήματα. Μίλησα με το Νίκο Κασσιμάτη (καθ' υπόδειξη και του φίλου Λεωνίδα που δουλεύει στον Κασσιμάτη στη Γλυφαδα). Η ανταπόκριση ήταν άμεση, εντυπωσιακή και με κράτησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Όπως έμαθα (από το Νίκο) η Specialized έχει αναγνωρίσει ελάττωμα στα Specialized All Condition PRO. Συγκεκριμένα, έχει διαπιστώσει ότι ο σχεδιασμός τους δεν τους παρέχει αρκετή αντοχή για αναβάτες άνω των 82 κιλών και είχαν ήδη αναφερθεί κι άλλες "αστοχίες". Για το λόγο αυτό έχει αντικαταστήσει τα συγκεκριμένα λάστιχα με τα Specialized All Condition PRO ΙΙ. 


Ο Νίκος λοιπόν, χωρίς δεύτερη κουβέντα και αφού ρώτησε για να βεβαιωθεί ότι το ελάττωμα δεν είιχε κάποια δυσάρεστη συνέπεια (π.χ. πτώση) για μένα, με ενημέρωσε ότι θα στείλει δυο καινούρια PRO II λάστιχα στον Κασσιμάτη στη Γλυφάδα (απ' όπου θα τα παραλάμβανα) με μόνη παράκληση να στείλω πίσω το ελαττωματικό λάστιχο και φυσικά χωρίς καμία χρέωση. Άψογη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση τόσο από μια σοβαρή εταιρεία (Specialized) όσο και από την ελληνική αντιπροσωπεία της. Ευχαριστώ και τους δύο. Άλλη μια απόδειξη ότι όταν χρησιμοποιείς αξιόπιστες εταιρείες και αντιπροσωπείες απολαμβάνεις μια σιγουριά!

Τα λάστιχα είναι ήδη πάνω στο Tarmac και έκαναν την πρώτη προπόνηση 100 χλμ. Ελπίζω να αποδειχτούν ανθεκτικά (για το κράτημα και την αντοχή τους στα σκασίματα δεν αμφιβάλω, αφού έχουν αποδείξει ήδη την αξία τους από το πρώτο μοντέλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...