21 Ιαν 2010

Πάμε για το 1ο brevet του 2010

Με ανυπομονησία (αλλά και αγωνία) περιμένω το 1ο brevet του 2010. Στις 30/1, Ελευσίνα - Κόρινθος - Νεμέα. Η διαδρομή είναι σχετικά γνωστή (πρόσφατα έκανα και το κομμάτι της Νεμέας). Θα βασιστώ βέβαια στο νεο-αποκτηθέν GPS το οποίο - η αλήθεια είναι - μου προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας, αφού ακόμα και αν μείνω μόνος μου, δεν ανησυχώ για τη διαδρομή.

Τα παθήματα του brevet της Χαλκίδας ελπίζω να γίνουν μαθήματα... Καλή προετοιμασία και μυαλό!

Το αθλητικό μέρος της προετοιμασίας πάει σχετικά καλά... Πήρα βέβαια κιλά στις γιορτές και τώρα προσπαθώ να τα ρίξω, αλλά η φυσική κατάσταση έχει βελτιωθεί, καθώς και η θέση μου πάνω στο ποδήλατο.

Η διαδρομή θεωρείται σχετικά βατή από πλευράς υψομετρικών, αλλά - για να μην ξεχνιόμαστε - δεν παύουν να είναι 206 χλμ. που απαιτούν - αν μη τι άλλο - σεβασμό!

1 σχόλιο:

  1. Προπόνηση Σαββάτου (23/1): Ήταν να πάμε στο Σχοινιά (ώστε να συνδυάσουμε την προπόνηση με παρακολούθηση του τριάθλου) αλλά η πρωινή βροχή μας απέτρεψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα ακόμη service report

Μαζεύτηκαν αρκετές επισκευές... Μια  επαφή με τη ρόδα συνποδηλάτη (δικό του λάθος), οδήγησε σε επισκευή του μπροστινού τροχού: - Δύο κα...