1 Φεβ 2009

Λαγός (ΙΙΙ)

Την περασμένη εβδομάδα δεν πρόλαβα, σήμερα όμως τα κατάφερα. Μια και το (υποχρεωτικό) εγερτήριο ήταν πολύ πρωί, ξεκίνησα στις 8:30 με στόχο την ανάβαση του Λαγού (Βούλα). Το ζέσταμα έγινε στη Βουλιαγμένης (λίγη κίνηση). 

Ήταν η 3η φορά που επιχείρησα τη συγκεκριμένη ανάβαση. Την 1η φορά είχα αναγκαστεί να σταματήσω 3 - 4 φορές και είχα περπατήσει περίπου 800 μέτρα. Τη 2η φορά σταμάτησα 2 φορές και περπάτησα περίπου 200 - 300 μέτρα. Σήμερα,  σταμάτησα 1 φορά (για 5  περίπου λεπτά) και δεν περπάτησα καθόλου. 

Βελτιώνομαι δηλαδή, αλλά έχω πολύ δουλειά ακόμα! Τα στατιστικά μου σήμερα ήταν:

Χρόνος: 1h 20min
Μέγιστη ταχ.: 49.5 χλμ/ώρα
Μέση ταχ.: 19.5 χλμ/ώρα
Απόσταση: 26.5 χλμ

Ο καιρός σήμερα ήταν αρκετά καλός. Είχε κρύο (8 - 13) αλλά λιακάδα. Και βέβαια δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ: Δε μπορούσε να είναι έτσι χθες, να μη "μουλιάσουν" οι φίλοι μου που πήγαν στο brevet;). Αλλά επ' αυτού, περισσότερα στο επόμενο post.

1 σχόλιο:

  1. πήγα και γω την Τετάρτη στο Λαγό για 2η φορά..Συνολικά πρεπει να κανα καλυτερο χρόνο απ την πρωτη φόρα,αλλα είχε αερα που με παρελυσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

GBI Europe 2017 - Απολογισμός

Ένα ακόμα GBI Europe, ένα ακόμα ευρωπαϊκό, ποδηλατικό ταξίδι, ολοκληρώνεται... και ήρθε η ώρα του απολογισμού, της συγκέντρωσης και καταγρα...