1 Φεβ 2009

Λαγός (ΙΙΙ)

Την περασμένη εβδομάδα δεν πρόλαβα, σήμερα όμως τα κατάφερα. Μια και το (υποχρεωτικό) εγερτήριο ήταν πολύ πρωί, ξεκίνησα στις 8:30 με στόχο την ανάβαση του Λαγού (Βούλα). Το ζέσταμα έγινε στη Βουλιαγμένης (λίγη κίνηση). 

Ήταν η 3η φορά που επιχείρησα τη συγκεκριμένη ανάβαση. Την 1η φορά είχα αναγκαστεί να σταματήσω 3 - 4 φορές και είχα περπατήσει περίπου 800 μέτρα. Τη 2η φορά σταμάτησα 2 φορές και περπάτησα περίπου 200 - 300 μέτρα. Σήμερα,  σταμάτησα 1 φορά (για 5  περίπου λεπτά) και δεν περπάτησα καθόλου. 

Βελτιώνομαι δηλαδή, αλλά έχω πολύ δουλειά ακόμα! Τα στατιστικά μου σήμερα ήταν:

Χρόνος: 1h 20min
Μέγιστη ταχ.: 49.5 χλμ/ώρα
Μέση ταχ.: 19.5 χλμ/ώρα
Απόσταση: 26.5 χλμ

Ο καιρός σήμερα ήταν αρκετά καλός. Είχε κρύο (8 - 13) αλλά λιακάδα. Και βέβαια δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ: Δε μπορούσε να είναι έτσι χθες, να μη "μουλιάσουν" οι φίλοι μου που πήγαν στο brevet;). Αλλά επ' αυτού, περισσότερα στο επόμενο post.

1 σχόλιο:

  1. πήγα και γω την Τετάρτη στο Λαγό για 2η φορά..Συνολικά πρεπει να κανα καλυτερο χρόνο απ την πρωτη φόρα,αλλα είχε αερα που με παρελυσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...