17 Ιαν 2009

Προπόνηση - Βάρκιζα και Λαγός

Συνάντηση στον Άλιμο (parking Ble - είναι το στάνταρ σημείο συνάντησης), στις 8:30.
Καθυστερήσαμε λίγο την αναχώρησή μας... Γύρω στις 8:45 ξεκινήσαμε για Βάρκιζα. Περίπου 45 λεπτά κάναμε. Σχετικά χαλάρα πηγαίναμε, αφού όλοι είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε δυνάμεις για τη συνέχεια!

Επιστροφή από Βάρη και μπαίνοντας στη Βουλιαγμένης, στρίβουμε αριστερά προς Άνω Βούλα. Ακολουθούμε τις πινακίδες προς "Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας" και αρχίζουμε την ανάβαση. Συνολικά 5 χλμ. αλλά με "καλή" κλίση.

Δεν ξέρω αν μπορώ να ρίξω μέρος της ευθύνης στην απροπονησία μου (12 μέρες είχα να ανέβω στο ποδήλατο) ή στην ασθένεια (μια μικρο-ίωση της μιας μέρας, από αυτές που κάνουν δέκατα και σε πονάει όλο το σώμα, ζαλίζεσαι κλπ.) της Πέμπτης, αλλά ... τά 'φτυσα! Κατέβηκα δύο φορές από το ποδήλατο και περπάτησα περίπου 800 μέτρα της διαδρομής. Θέλει δουλειά ακόμα! Το ενθαρυντικό είναι ότι τα πήγα καλύτερα από την πρώτη φορά:
  1. Αυτή τη φορά έφτασα μέχρι το τέλος (την προηγούμενη με πρόλαβαν οι πρώτοι καθώς γύριζαν, περίπου 500 μέτρα πριν το τέλος και γύρισα μαζί τους)
  2. Έκανα δύο μόνο στάσεις και περπάτησα μόνο 800 μέτρα (την προηγούμενη έκανα τουλάχιστον 4 στάσεις και περπάτησα πολύ περισσότερο)
Την επόμενη φορά, σκοπεύω να είμαι ακόμα καλύτερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...