17 Ιουν 2017

Ετοιμάζοντας το ποδήλατο για το GBI 2017

Είπα να παραγγείλω καινούρια λάστιχα... Έχουν ~4,000 χλμ. αυτά που φοράω τώρα. Θα μπορούσα και να τα αφήσω... Θα δούμε... Παράγγειλα ένα καινούριο ζευχάρι να υπάρχει και θα αποφασίσω όταν έρθει!

Θυμήθηκα επίσης ότι κάτι που έχω καιρό να τσεκάρω είναι οι φακαρόλες. Φτηνό εξάρτημα, είναι κρίμα να σου χαλάσει μια ευρωπαϊκή βόλτα! Το "πρόβλημα" είναι ότι πρέπει να είναι 18άρες (και όχι 16άρες που είναι οι πιο συνηθισμένες) και καλό είναι να αντέχουν σε 120 psi και πάνω. Είπα στο φίλο Λεωνίδα να μου βρει, ελπίζω να τις έχω μέσα στη βδομάδα.

Μετάδοση, αλυσίδα, συρματόσχοινα, τακάκια είναι ΟΚ. Πρόσφατα αλλαγμένα.

Διαπίστωσα όμως ότι ενώ το μπροστινό κέντρο είναι σε σούπερ κατάσταση (αθάνατο το R240!), το πίσω κέντρο (του PowerTap) είναι σε κακό χάλι... Θέλει αλλαγή ρουλεμάν. Το παρέδωσα σήμερα στον Σιγανό και θα το παραλάβω με την επιστροφή από το επαγγελματικό ταξίδι της επόμενης βδομάδας (είπαμε - αξιοποιούμε το "νεκρό χρόνο"των επαγγελματικών ταξιδιών για τα service!)

 Με αυτά, νομίζω θα είμαι έτοιμος (από ποδήλατο τουλάχιστον!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

GBI Europe 2017 - Απολογισμός

Ένα ακόμα GBI Europe, ένα ακόμα ευρωπαϊκό, ποδηλατικό ταξίδι, ολοκληρώνεται... και ήρθε η ώρα του απολογισμού, της συγκέντρωσης και καταγρα...