7 Φεβ 2013

Άθλος ΙΙ

Οι ποδηλατικές διοργανώσεις με φιλανθρωπικό στόχο, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στην Ευρώπη. Οι αναγνώστες αυτού εδώ το blog, γνωρίζουν καλά περί τίνος πρόκειται, αφού ο υπογράφων συμμετέχω κάθε χρόνο στη μεγαλύτερη ίσως διοργάνωση αυτού του τύπου, το GBI.

Φέτος, μια τέτοια διοργάνωση θα γίνει και στην Ελλάδα, και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Ο Άθλος ΙΙ θα γίνει στα τέλη Μαΐου, θα διαρκέσει 4 μέρες και θα καλύψει το γύρο της Πελοποννήσου!

Αποφάσισα να συμμετέχω και ξεκίνησα ήδη την προσπάθεια να συγκεντρώσω όσο περισσότερες δωρεές μπορώ, για το ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς. Αν κάποιος θα ήθελε να συνεισφέρει (καμία συνεισφορά δεν είναι μικρή), τα σχόλια σε αυτό εδώ το post θα είναι διαθέσιμα, για να το πει! Όλοι μου οι χορηγοί, θα προβληθούν (εφόσον το επιθυμούν φυσικά) από αυτό εδώ το blog, από το λογαριασμό μου στο Facebook και στο Twitter, αλλά και από τη σελίδα της διοργάνωσης. Τέλος - και ίσως πιο σημαντικό από όλα - θα πάρει τη θέση του στη φανέλα της διοργάνωσης, που θα φοράω κατά τη διάρκεια των 4 ημερών!

Προς το παρόν, δεν έχω παρά να ευχαριστήσω, τον πρώτο μου χορηγό, το κατάστημα Κασιμάτης στη Γλυφάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...