7 Ιουλ 2012

Αρθρογραφώντας...

Ξέρω ότι "χρωστάω" αναλυτικό report από το GBI! Πάνε τόσες μέρες που έχω επιστρέψει κι ακόμα τίποτα σε αυτό εδώ το blog... Έχω όμως μια καλή (;) δικαιολογία! Εδώ και δυο-τρεις μήνες, έχω ξεκινήσει να αρθογραφώ στο Cycle Ride! Τα τεύχη #15 και #16 περιέχουν τα δύο πρώτα πονήματά μου! Οπότε έπρεπε πρώτα να ολοκληρώσω το ταξιδιωτικό μου άρθρο (για το GBI), για το περιοδικό (άρθρο που ελπίζω να διαβάσετε στο επόμενο τεύχος (#17) του Cycle Ride). Για λόγους δεοντολογίας, δεν μπορώ να αναδημοσιεύσω το ίδιο άρθρο εδώ (τουλάχιστον όχι πριν περάσουν τουλάχιστον 1 - 2 μήνες από την κυκλοφορία του. Έχω βέβαια ήδη ξεκινήσει να δουλεύω ένα νέο, εντελώς διαφορετικό ταξιδιωτικό άρθρο για το blog μου, αλλά να δω πότε θα βρω χρόνο να το τελειώσω και να το ανεβάσω!

Και σα να μη μου έφτανε η αρθρογραφία στο περιοδικό, ξεκίνησα και τη συνεισφορά μου σε ένα καινούριο ειδησεογραφικό portal, γράφοντας μια μόνιμη στήλη για (τι άλλο;) το ποδήλατο! Οπότε θα με βρείτε ΚΑΙ εκεί!

Ποδήλατο όμως συνεχίζω να κάνω! Τα δυο τελευταία Σάββατα, έκανα προπόνηση στην Εύβοια, από τη Δάφνη μέχρι τη Νεροτριβιά και τα Πολιτικά (βρέθηκα εκεί για επισκεπτήριο στην κατασκήνωση του πιτσιρικά και είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία). Σήμερα, κατάφερα (μεταξύ άλλων) να ανακαλύψω τα όρια των ελαστικών μου (GP 4000S)! Μετά από 7,100 km, το πίσω λάστιχο παρέδωσε το πνεύμα του με ένα μεγαλοπρεπές μπαμ και πετώντας ένα μικρό "βυζί" στο πλάι! Οφείλω να ομολογήσω ότι επέδειξε εντυπωσιακή αντοχή! Το καινούριο ζευγάρι λάστιχα (τα ίδια φυσικά) έχει ήδη παραγγελθεί εδώ και μια εβδομάδα, αλλά δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Ελπίζω τη Δευτέρα!


1 σχόλιο:

  1. Δευτέρα 9/7 παρέλαβα τα καινούρια μου λάστιχα και τις καινούριες σαμπρέλες. Οπότε από σήμερα έχω ολοκαίνουρια GP4000S και καινούριες σαμπρέλες (Continental κι αυτές). Έκανα και μερικά pro κολπάκια... Ένα μικρό κομμάτι μονωτική ταινία γύρω από τη βαλβίδα - για να μην ακούγεται όταν ακουμπάει στη ζάντα κατά τους κραδασμούς - και ευθυγράμμιση των γραμμάτων του ελαστικού με τη βαλβίδα (για γρήγορο εντοπισμό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...