15 Οκτ 2011

Στο Ποδηλατοδρόμιο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας: 14 - 16 Οκτωβρίου 2011 στο Ποδηλατοδρόμιο. Σήμερα το απόγευμα, πήρα το Μάνο και πήγαμε. Είχαμε ραντεβού με τους υπόλοιπους της ΑΕΚ και κάναμε "εντύπωση" μπάινοντας στο γήπεδο ντυμένοι (οι μικροί) στα κιτρινόμαυρα.

Ενδιαφέρον να παρακολουθείς και να αρχίζεις να καταλαβαίνεις τους κανόνες και τις ιδιαιτερότητες των αδιαφόρων αγωνισμάτων. Αρκετά πράγματα τα ήξερα από προηγούμενη παρακολούθηση του Πανευρωπαϊκού (νομίζω) Πρωταθλήματος από το Eurosport, πριν από λίγους μήνες.

Είχα την ευκαιρία να τα πω για αρκετή ώρα με το Λευτέρη Παπουτσά και επίσης να συναντήσω τον aflo και τον cosmo!

Στον προποητικό τομέα: Αυτή τη βδομάδα έχω κάνει δυο φορές (Τετάρτη και Σάββατο) τη διαδρομή μέχρι την Ανάβυσσο. Κάθε φορά με μ.ω.τ. πάνω από 30 - 31 km/h! Σημαντική βελτίωση της επίδοσης. Αλλά μάλλον είναι καιρός να περάσω στο 2ο γύρο (2η χρονιά) κτισίματος αερόβιας βάσης... Με coss-training, με πολλές ώρες στη σέλα, στη Ζώη 2 (αυστηρά), κλπ. Αλλά επ' αυτού, θα επανέλθω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...