26 Σεπ 2011

Τεχνικά και αγωνιστικά του υιού...

Νέοι τροχοί για το Gitane του Μάνου
Την προηγούμενη βδομάδα είχα το πρώτο (και ελπίζω το τελευταίο) ατύχημα με τη φόρτωση ποδηλάτου στη σχάρα οροφής. Μίλαγα στο τηλέφωνο και "ξέχασα" ότι έχω το ποδήλατο του Μάνου στην οροφή. Οπότε μπαίνοντας (ευτυχώς με μικρή ταχύτητα) στο γκαράζ, κοπάνησα τον πίσω τροχό και τον έσπασα. Ευτυχώς, η ζημιά περιορίστηκε σε αυτό.
Αποφάσισα να αλλάξω και τους δυο τροχούς και να κρατήσω τον άθικτο, παλιό μπροστινό, για το προπονητήριο (με 8άρα κασέτα, ώστε να μπορεί ο Μάνος να κάνει προπονητήριο). Οι νέοι τροχοί είναι οι Shimano RS10, στους οποίους πέρασα δυο (μεταχειρισμένα) Continental GP4000s λάστιχα. Η αλλαγή ήταν προφανώς τόσο μεγάλη που ο πιτσιρικάς μου είπε ότι στα σπριντ που έκαναν στην προπόνηση "το ποδήλατο πριν κόλλαγε, ενώ τώρα έφευγε"!

Αγώνες Μίνι
Το ΣΚ 17 και 18 Σεπτεμβρίου ο Μάνος έλαβε μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου. Το Σάββατο είχαν αγώνα χρονομέτρησης (5 χλμ) και την Κυριακή αγώνα αντοχής / κυκλικό σιρκουί (20 χλμ). Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να προσπαθεί, να ιδρώνει και να ... αγχώνεται! Το ευχαριστήθηκε όμως νομίζω (παρά το άγχος) και τα πήγε μια χαρά. Ήρθε ένατος και τις δυο μέρες!

Το σημαντικό είναι ότι συνηθίζει σε "αγωνιστικό" στυλ και μαθαίνει να πιέζει τον εαυτό του και να προσπαθεί να τον ξεπεράσει! Μπράβο γιε μου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...