9 Ιουν 2011

Κόψιμο πιρουνιού, ταινία τιμονιού και παγούρι

Τίποτα το ιδιαίτερο, just for the record που θα έλεγαν και οι αγγλόφωνοι:

Μια καινούρια ταινία στο τιμόνι (η ίδια με την προηγούμενη) τοποθετήθηκε προχθές και έκανε την παρθενική της βόλτα χθες. Πρόκειται για την S-Wrap της Specialized. Μαύρη, με φελό, αρκετά μαλακιά (αλλά χωρίς gel). Διατηρεί το βάρος στο τιμόνι χαμηλά, ενώ παράλληλα δίνει μια αρκετά μαλακή αίσθηση (η διαφορά από την προηγούμενη - που προφανώς από την πολυ-καιρία είχα πατηθεί και "καθίσει", ήταν εμφανής). Αντιστάθηκα στον πειρασμό να την πάρω άσπρη (που θα ήταν βέβαια πολύ πιο εντυπωσιακή), αφού είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν πολύ σύντομα γκρι! Ίσως κάποια στιγμή να αγοράσω και μια Fizik (ταινία) μέσω του Ιταλού φίλου μου. Αλλά προς το παρόν, μένω πιστός στα προϊόντα της Specialized, σε αυτόν τον τομέα.

Άλλο ένα προϊόν της Specialized που μόλις απέκτησα (μου το χάρισε ο Σπύρος - thanks man) είναι ένα παγούρι Purist της Specialized. Έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές, θα το χρησιμοποιήσω και θα επανέλθω.

Τέλος, με τη βοήθεια του Αποστόλη, μείωσα το μήκος του λαιμού κατά 2 - 3 εκατοστά, αφού (μετά το τελευταίο χαμήλωμα του τιμονιού) το κομμάτι που εξείχε ήταν μεγάλο και αντι-αισθητικό.

Κατά τ' άλλα, οι απογευματινές προπονήσεις της Τετάρτης συνεχίζονται (έχουν γίνει πλέον θεσμός) με τις τελευταίες εβδομάδες να μαζεύονται 20+ άτομα και το ρυθμό να είναι αρκετά δυνατός (75 ή 90 χλμ. με μ.ω.τ. ~ 30 χλμ/ώρα). Η μέρα έχει μεγαλώσει κι έτσι απολαμβάνουμε (μεταξύ άλλων) και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα το οποίο μου φτιάχνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...