2 Σεπ 2010

Επιστροφή - Καλό φθινόπωρο

Να 'μαστε πίσω στο κλεινόν άστυ, με τις διακοπές να αποτελούν ανάμνηση και τη δουλειά στο γραφείο να μοιάζει πιο βαριά και πιο... δύσκολη.

Η Λευκάδα με άφησε με ανάμεικτες εντυπώσεις (η δύσκολη πρόσβαση στις παραλίες είναι σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας όταν έχεις μαζί σου τρία μικρά παιδιά και μια σύζυγο με βλάβη στο δεξιό μηνίσκο). Παρόλα αυτά, είχε αρκετές όμορφες στιγμές να προσφέρει. Η Σίφνος, πάντα όμορφη και φιλόξενη, με βοήθησε για άλλη μια φορά να "γεμίσω μπαταρίες".

Οι στόχοι (τουλάχιστον οι περισσότεροι) επετεύχθησαν:

  1. Χρόνος με τη σύντροφο και τα παιδιά.
  2. Απομάκρυνση από τα του γραφείου και της δουλειάς.
  3. Νυχτερινό μπάνιο υπό πανσέληνο σε πανέμορφη σιφνέικη παραλία.
  4. Snorkeling και συλλογή κοχυλιών.
  5. Νυχτερινή διασκέδαση.
  6. Κολυμβητική προπόνηση και σημαντική βελτίωση: καλύπτω πλέον με άνεση αποστάσεις 700 - 1000 μέτρων, με ικανοποιητικό, σταθερό ρυθμό.
Δεν κατάφερα να κάνω καθόλου ποδήλατο (ήταν πρακτικά αδύνατο) και έκανα πολύ λίγο τρέξιμο. Έτσι, με μόνο "cross-training" (το κολύμπι) δεν είμαι πολύ σίγουρος για τη φυσική μου κατάσταση και την ποδηλατική μου φόρμα... Παρόλα αυτά, αποφάσισα (μόλις σήμερα) να ρισκάρω τη συμμετοχή μου στο brevet της Λάρισας. Έχω κάποιες επιφυλάξεις, αλλά θα το παλέψω όσο με παίρνει...

Θα μετακινηθούμε προς Λάρισα αύριο το απόγευμα, παρέα με τον Περικλή (PC997) και θα είμαστε μπόλικοι από την παρέα (cosmo, periklis19, rafailakis, mgbiker/Manos, κλπ.) Ελπίζω να περάσουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...