19 Ιουν 2010

Τα μαγικά χέρια

Επιστροφή στη δράση σήμερα, ύστερα από 10 μέρες απραξίας και ξεκούρασης. Τα αποτελέσματα αναμενόμενα... Σερνόμουνα στο δρόμο, λαχάνιαζα εύκολα, το γόνατο "τσίμπαγε" λίγο ακόμα...

Ευτυχώς υπήρχαν τα μαγικά χέρια στην παρέα! Πρώτα (χρονικά) του Αλέκου. Που στη στάση για παγωτό και καφέ στη Δωδώνη της Π. Φώκαιας, ανέλαβαν το γόνατό μου και έκαναν θαύματα! Μετά έμαθα ότι είναι πολύ οι ποδηλάτες που έχουν κάνει άγαλμα στον Αλέκο για τα μαγικά του χέρια και το μασάζ τους! Αλέκο κράτα μου ώρες στο πρόγραμμά σου!

Και ύστερα του Παναγιώτη (pkokk) που στα τελευταία ανηφοράκια έδωσαν μια έξτρα ώθηση ώστε να ξεκουράσουν το πονεμένο μου κορμί!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τους δύο, καθώς και την υπόλοιπη παρέα (Κωστής και Jakis).

Ξεπλήρωσα (σε ένα βαθμό) μένοντας πίσω τους με το αυτοκίνητο, από Γλυφάδα μέχρι Άλιμο, με τα alarm αναμμένα, προστατεύοντάς τους από τους αφιονισμένους οδηγούς της παραλιακής, σε αυτό το "δύσκολο" κομμάτι της διαδρομής.

Δεν ανησυχώ (πολύ) για τη σημερινή μου απόδοση. Λογικό και αναμενόμενο μετά από τόσα χιλιόμετρα. Σιγά-σιγά (3 - 4 προπονήσεις πιστεύω) θα επανέλθω.

1 σχόλιο:

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...