6 Ιουν 2010

5η μερα

Η εναλλαγή των εικόνων είναι τόσο γρήγορη, που σε συνδυασμο με την κούραση, το μυαλο μπερδεύεται! Πού ήμουν χθες; Πού είμαι σημερα; Τι είδα; Τι συνέβη;

Χθες φύγαμε με την ιδια "γρήγορη" ομάδα, απο το μικρο χωριουδακι Bad Frankenhousen, περάσαμε μεσα απο λιβάδια, δάση, γραφικά γερμανικά χωριά, διασχισαμε τα (πρώην) σύνορα Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας για να φτάσουμε στη φοιτητουπολη με τη νυχτερινή ζωη Gottingen.
Βέβαια για να γίνει αυτο χρειάστηκε να ανεβουμε και να κατεβουμε αμετρητους λοφους που μας τσακισαν τα πόδια. 1200 υψομετρικα σε περίπου 115 χλμ... Αυτή τη φορά. Είχα και παρέα στη γαλαρία στις ανηφορες αφου ο Νίκος ήρθε μαζι αλλα φύλαγε το γόνατο του. Στα τελευταία 10 χλμ έμεινα μαζί του και τερματισα 10 λεπτά μετά την υπόλοιπη ομάδα (πάλι απο τους πρώτους ήμασταν).

Για την ομορφιά του τοπίου δεν πρέπει να πω πολλα για να μη γίνομαι μονότονος. Απλα γεμίζει το ματι εικόνες όμορφες, τοπία γαλήνια και επιβλητικα. Ταυτόχρονα περνουμε μια καλη γεύση της αγροτικής καθημερινότητας αλλα και της ησυχης ζωής στην επαρχια.

Στο τεχνικο κομματι, εχω ανεβάσει τη μεση cadence μου απο 71 σε 78 και η διαφορα προς το καλύτερο είναι τεράστια! Θα επανέλθω στο θεμα, εν καιρώ, με λεπτομέρειες.

Sent via BlackBerry Smartphone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...