5 Ιαν 2010

Εξελίξεις

Την περίοδο των εορτών, προσπάθησα να απέχω από τις οθόνες κάθε είδους, και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε αυτούς και αυτά που αγαπάω. Έτσι, πέρασα πολύ χρόνο με τη σύντροφο και τα παιδιά, έκανα πολύ ποδήλατο, αλλά δεν ασχολήθηκα με το blog μου.

Οι προπονήσεις πήγαν αρκετά καλά. Έκανα μπόλικα χιλιόμετρα. Από ποδηλατικές αγορές, έκανα μία και καλή! Garmin Edge 705! Το ζαχάρωνα καιρό, το πέτυχα σε καλή τιμή και το ψώνισα! Χάρτες (Ελλάδας) φόρτωσα μόνος μου και δουλεύουν μια χαρά! Το χρησιμοποίησα μια φορά, στη χθεσινή προπόνηση, όπου στόχος μου ήταν να εξοικειωθώ με τις βασικές λειτουργίες του. Στις επόμενες προπονήσεις, θα τεστάρω και τη λειτουργία της πλοήγησης. Η πλοήγηση θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στο brevet της Νεμέας (που είναι ο πρώτος μου στόχος για το 2010), σε όποιο επόμενο brevet αποφασίσω να πάρω μέρος και βέβαια στο ... GBI 2010!

Σήμερα λοιπόν ήταν μια κομβική ημέρα, μια και ξεκίνησαν οι εγγραφές για το GBI 2010! Θα γίνει από 1η έως 8 Ιούνη, από την Πράγα μέχρι το Ντίσελντορφ και ... θα πούμε πολλά σχετικά σε επόμενα post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ακόμη service report

Μαζεύτηκαν αρκετές επισκευές... Μια  επαφή με τη ρόδα συνποδηλάτη (δικό του λάθος), οδήγησε σε επισκευή του μπροστινού τροχού: - Δύο κα...