22 Δεκ 2009

Μια από τις καλύτερες


Ιδανικός καιρός και καλή διάθεση βοήθησαν ώστε η σημερινή να είναι μια από τις καλύτερες προπονήσεις.

8:30 ξεκινήσαμε από τον Άλιμο (just the two of us - periklis19 κι εγώ) και πιάσαμε νωρίς μπρεβετάδικο ρυθμό. Κρατήσαμε τη μ.ω.τ. κάπου στο 26.5 km/h και δε χορταίναμε χιλιόμετρα!

Πρώτη καλή συνάντηση με το Γιάννη, αθλητή ποδηλασίας στην Πάτρα, που είχε βγει για την προπόνησή του και είχε την καλοσύνη να διορθώσει ένα - δυο λαθάκια στο ρυθμό του Περικλή. Είδε το φως το αληθινό ο Περικλής μόλις εφάρμοσε τις οδηγίες! Ευχαριστούμε Γιάννη!

Άφιξη στο βράχο (ναι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε πριν το Σούνιο!) και η πρόταση για ένα εσπρεσάκι στα γρήγορα, δεν ακούστηκε καθόλου άσχημη! Οι απαραίτητες φωτογραφίες και...

Ξεκινώντας για την επιστροφή, είχαμε τη δεύτερη και καλύτερη συνάντηση της ημέρας! Ο φίλος μου Διονύσης με την παρέα του (Θανάσης - Γιώργος - Ηλίας) είχαν φτάσει λίγο πριν, είχαν πάρει τις ανάσες τους και ήταν έτοιμοι για επιστροφή! Το καλύτερο! Άλλο γκρουπάκι των δύο και τελείως άλλο πράγμα γκρουπάκι των έξι!

Τα παιδιά ήταν λίγο πιο γρήγοροι από μας, αλλά μας τράβηξαν μια χαρά και είχαν την καλοσύνη να κάνουν και μια μικρή ανασυγκρότηση στην Ανάβυσσο. (Thanks guys!). Έτσι φτάσαμε όλοι παρέα μέχρι τη Βουλιαγμένη όπου με τον Περικλή αποφασίσαμε να κρατήσουμε σταθερό ρυθμό και να μην ανοίξουμε περισσότερο.

Γυρίσαμε μέχρι τον Άλιμο όπως ξεκινήσαμε (οι δυο μας) έχοντας διατηρήσει τη συνολική μ.ω.τ. για τα 120 χλμ. της διαδρομής σε 26.5 km/h. Ένα τεράστιο χαμόγελο, ζωγραφισμένο στα πρόσωπα και των δύο μας, τα έλεγε όλα!

Καθόλου άσχημα, και μια εξαιρετική μπρεβετοπροπόνηση έλαβε τέλος!

(ΥΓ: Ακόμα και η σφίγγα που αποφάσισε να "χωθεί" μέσα στο σκουφάκι μου και να με τσιμπήσει στον κρόταφο, δε στάθηκε ικανή να χαλάσει ούτε στο ελάχιστο αυτή την υπέροχη προπόνηση!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...