26 Οκτ 2009

Brevet Χαλκίδας - Προετοιμασία

Καταγράφω τι πρέπει να γίνει μέσα στη βδομάδα...
 • Από εξοπλισμό, το μόνο που φαίνεται να μου λείπει είναι ένα ανακλαστικό γιλέκο. Να θυμηθώ να πάρω ένα...
 • Τροφή: Ενεργειακές μπάρες: Μια μπάρα με βγάζει για 1 1/2 με 2 ώρες. Άρα 5 μπάρες είναι αρκετές! (Πρέπει να φάμε και τίποτα άλλο!). Θα φάω επίσης κάτι στα control και ίσως και κάτι που θα πάρω από το δρόμο... Χρήματα
 • Ρούχα: Χειμερινό κολάν (μάλλον 3/4). Τζάκετ ή μακρυμάνικο ζέρσευ (πρέπει να διαλέξω) και ίσως μια ισοθερμική μπλούζα μαζί, στην τσέπη. Το αδιάβροχο. Καλύματα παπουτσιών, καλοκαιρινά γάντια, σκουφάκι ή μπάφ. Επίσης, να πάρω το MP3 player με καινούρια μπαταρία.
 • Ποδήλατο: Θεωρώ ότι θα είναι έτοιμο το καινούριο και ότι θα πάω μ' αυτό. Πρέπει να δω αν το δεύτερο (μικρό) τσαντάκι μπορεί να δεθεί στο λαιμό ή - ίσως - κάτω από το πρώτο. Να έχω μαζί δύο φρέσκες σαμπρέλες, εξολκείς, πολυεργαλείο και προσαρμογέα βαλβίδας. Δύο γάντια μιας χρήσης και ίσως κάποια "ιατρικά". Πρέπει επίσης να "μεταγγίσω" στο καινούριο την τρόμπα και το κοντέρ. Φώτα: δύο (καινούρια) μπροστά και δύο (ένα υπάρχον και ένα καινούριο) πίσω. Να κοιτάξω για φρέσκες μπαταρίες.
 • Διαδρομή: Καλό roadbook υπάρχει. Να δω αν μπορώ να φτιάξω κάτι καλύτερο..
Να επαληθεύσω κράτηση ξενοδοχείου για Παρασκευή και Σάββατο.

1 σχόλιο:

 1. Απολογισμός, σε σχέση με τον εξοπλισμό:
  - Γιλέκο από το Praktiker. Μια χαρά
  - Ενεργειακές μπάρες και gel. ΟΚ, αλλά να θυμάμαι να τις ανοίγω από πριν, για να μπορώ να φάω χωρίς στάση.
  - Ρούχα: Έβαλα χειμαερινό, μακρύ κολάν (και έκανα πολύ καλά). Την ισοθερμική τη φορούσα από την αρχή. Έβαλα τζάκετ και αδιάβροχο. Όλα έγιναν μούσκεμα, και σε κάποιες στιγμές κρύωνα πολύ. Αλλά το ίδιο έπαθαν όλοι, ανεξάρτητα τι φορούσαν.
  - Επίσης φόρεσα μακριά γάντια και χειμωνιάτικο σκουφάκι. Λειτούργησαν καλά και αποδείχτηκαν πολύ χρήσιμα.
  - Το μόνο που ξέχασα (και το "πλήρωσα") ήταν να αλλάξω μπαταρία στο κοντεράκι και να ελέγξω το μαγνήτη του...
  - Για το roadbook, πρέπει να βρω καλύτερη λύση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα ακόμη service report

Μαζεύτηκαν αρκετές επισκευές... Μια  επαφή με τη ρόδα συνποδηλάτη (δικό του λάθος), οδήγησε σε επισκευή του μπροστινού τροχού: - Δύο κα...