6 Οκτ 2009

Αποφάσεις και αγορές!

Σημείωσα πρόοδο τις τελευταίες ημέρες!

Αγορά προπονητηρίου

Με το χειμώνα να πλησιάζει γρήγορα και τους "αγωνιστικούς" στόχους του 2010 να είναι πιο απαιτητικοί από εκείνους του 2009 (θα μιλήσω αργότερα γι' αυτούς) αποφάσισα ότι πρέπει να γίνει πιο εντατική η προπόνηση. Την περασμένη άνοιξη εφάρμοσα τις "πρωινές ανηφορικές". Τώρα το χειμώνα όμως, στις 6:00 το πρωί είναι νύχτα και το απόγευμα με το ζόρι προλαβαίνω να πάω για ένα μισάωρο τρέξιμο. Έτσι αποφάσισα ότι το προπονητήριο είναι απαραίτητο.

Μετά από σχετική αναζήτηση και συμβουλές από φίλους που έχουν ήδη ή το είχαν ψάξει αρκετά πριν από μένα, κατέληξα σε αυτό. Οικονομική λύση με πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Ανυπομονώ να έρθει και να το δοκιμάσω. Θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Αγορά νέου ποδηλάτου

Μετά από αρκετό ψάξιμο και πολύ σκέψη, φαίνεται να καταλήγω κάπου (αν και τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα!). Καλός σκελετός, γερμανικής κατασκευής. Απλά αξιοπρεπείς τροχοί (Fulcrum Racing 7) και πολύ καλή σειρά περιφερειακών (Ultegra 6700 - του 2010).

Νομίζω ότι είναι ό,τι έψαχνα. Έχω ακόμα μερικές επιφυλάξεις για τα καταστήματα που το πουλάνε, αλλά θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...