19 Σεπ 2009

Μόνος και πόνος...

Ανάβαση Υμμητού είχε το πρόγραμμα σήμερα... Το είχα βάλει στόχο εδώ και αρκετές μέρες, προσπάθησα να πείσω και μερικούς από την παρέα να έρθουν, αλλά φαίνεται ότι το έριξαν όλοι στον ύπνο (εξ' ού και το πρώτο μέρος του τίτλου!)

Απτόητος εγώ, ξεκίνησα από το νεκροταφείο της Καισαριανής, ανέβηκα χωρίς να σταματήσω και έφτασα στις κεραίες σε ... 58 λεπτά. Σημαντική βελτίωση από την προηγούμενη φορά (που είχα αναγκαστεί να σταματήσω για ανάσες, για 5 - 10 λέπτα λίγο πριν το τέλος). Ο χρόνος βέβαια είναι τραγικός, αν λάβει κανείς υπόψη ότι έχω φίλους που το κάνουν σε 35 λεπτά! Αλλά βέβαια είναι κάπου 20-25 κιλά πιο ελαφριοί από μένα! Και από αυτό το τελευταίο - το βάρος μου δηλαδή - προκύπτει νομίζω, ο πόνος (το δεύτερο μέρος του τίτλου!). Πρέπει μάλλον να το πάρω απόφαση: όντας 96-97 κιλά, δεν πρόκειται βέβαια να γίνω ανηφορίστας! Όλες οι ανηφόρες θα είναι επίπονες και δύσκολες για μένα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αμελήσω τη σχετική προπόνηση. Το αντίθετο! Θα συμπεριλάβω ανηφόρες στο πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να πορώ να είμαι αξιοπρεπής στα brevet!

Η διαδρομή

Υψομετρική διαφορά: 670 μέτρα.
Μήκος: 9.7 km
Μέση κλίση 6.9%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...