1 Ιουλ 2009

Πού είναι το bunker μου;

Τέταρτη μέρα, και είχαμε πια μπει σε ρυθμό! Το μόνο πράγμα που μας εκνεύριζε ήταν το πρωινό ξύπνημα των Γερμανών! Γιατί ρε παιδιά σηκώνεστε από τις 5:30 - 6:00 και ανάβετε και τα φώτα; Θα φύγει ο δρόμος; (Η κορυφαία ατάκα του Διονύση!). Και να πω ότι θα ξεκινήσετε νωρίτερα! Αφού στις 9:30 θα ξεκινήσετε μαζί με όλους τους υπόλοιπους! Άβυσσος η ψυχή του Γερμανού!

Τέλος πάντων, εκκίνηση από το Kriens, με προορισμό τη Basel (Βασιλεία επί το ελληνικότερον!) Βροχή για καμιά ώρα στην αρχή και λίγο κρύο μετά. Το αδιάβροχο / αντιανεμικό με έβγαλε ασπροπρόσωπο για μια ακόμα φορά. Στη συνέχεια ο καιρός άνοιξε.

Φάγαμε πολύ χώμα! Cyclo-cross το κάναμε! Είχε και λάσπη και είχε πολύ γέλιο η υπόθεση! Άρχισα να αναπολώ το Megisto μου! Μήπως έπρεπε να έχω έρθει με trekking; Θα το ξανασκεφτούμε το χρόνου (πρώτα ο Θεός) αυτό το θέμα!

Στη Βασιλεία φτάσαμε γρήγορα και εύκολα. Το μόνο που μας δυσκόλεψε ήταν να βρούμε το ... bunker (καταφύγιο). Λογικό, αφού ήταν καλά καμουφλαρισμένο στον κήπο ενός κρατικού κτιρίου! Οι περίοικοι δεν φάνηκε να γνωρίζουν την ύπαρξη του!

Φαγητό εξαιρετικής ποιότητας, σε ιταλικό εστιατόριο, με το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής ομάδας παρόν. Τα κορίτσια της ομάδας είχαν ακόμα κάποια προβλήματα να βρούν κατάλληλο group. Υποσχεθήκαμε να κάνουμε την επόμενη μέρα μαζί!

Το απόγευμα έπρεπε να κάνουμε και κάτι ακόμα: έπρεπε να πακετάρουμε τα ποδήλατά μας και να τα φορτώσουμε σε φορτηγά. Την επομένη το πρωί, προβλεπόταν μετακίνηση με πούλμαν μέχρι το Mainz και μετά ποδηλασία από εκεί μέχρι το St. Goar. Τύλιξα όλο το Klein με υλικό συσκευασίας και το φόρτωσα προσεκτικά στο φορτηγό. Έμεινα να επιβλέψω και τη φόρτωση των ποδηλάτων που μπήκαν μετά από το δικό μου (και δέθηκαν μαζί με το δικό μου). Όταν έμεινα ήσυχος ότι όλα είχαν γίνει όπως έπρεπε, πήγα για φαγητό. Το βράδυ κοιμήθηκα στο bunker, πολλά μέτρα κάτω από τη γη. Για τελευταία φορά! Στη Γερμανία δεν έχουν τέτοια πράγματα! Έχουν μόνο αξιοπρεπή ξενοδοχεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...