11 Ιουν 2009

Στο αεροδρόμιο

Οπως το ειχα προβλέψει! Η διαδικασια του check-in με "μεγάλη αποσκευη" είναι επίπονη! Τουλάχιστον με την aegean. Έκανα αρκετες βόλτες μεσα στο αεροδρόμιο, κουβαλώντας την 26 κιλών βαλίτσα που περιείχε το ποδήλατο και τον εξοπλισμο μου!

Αφήνω κατα μέρος οτι καθε υπάλληλος εχει προσωπική άποψη για το ποσο πρέπει να πληρώσεις για την επιπλέον αποσκευη! Ευτυχώς είχαμε φροντίσει να πάρουμε γραπτή επιβεβαίωση απο το customer care της Aegean απο πριν, για το τι ακριβώς ισχύει.

Πάντως η αλληλοβοηθεια χρειάστηκε και η αξία της φάνηκε. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές περιπτώσεις στις επόμενες μέρες που θα χρειαστεί να βοηθήσουμε ο ενας τον αλλο.

Τέλος καλο ολα καλα. Ολοι μπήκαμε στις πτήσεις μας. Το ακόμα πιο καλο ηταν οτι φτάνοντας στο Μιλάνο, με δυο διαφορετικές πτήσεις - 4 μέλη της ομάδας στη μια και 3 στην άλλη - είχαμε ολοι τις βαλίτσες μας και τα ποδήλατα μας! Ο luca ηταν ακριβής στο ραντεβού του. Ήρθε να μας παραλάβει με ενα 9-θεσιο mini van. Ο ίδιος πίστευε οτι ηταν αδυνατο να χωρεσουμε ολοι μεις αποσκευές μας. Του απεδειξα όμως οτι 8 άνθρωποι, 7 τεράστιες βαλίτσες ποδηλατων και 7 ταξιδιωτικοί σακοι ΜΠΟΡΟΥΝ να χωρέσουν σε ενα τέτοιο αυτοκινητο! Το ηθικο της ομαδας ανεβηκε πολυ οταν συνειδητοποίησαν οτι θα είμαστε ολοι μαζι και οτι δε χρειαζεται να πάει κανεις με τρενο και λεωφορειο.

Άφιξη στα ξενοδοχεια μας. Μοιράζομαι δικλινο δωμάτιο με το Διονύση. Συναρμολόγηση ποδηλατων και οι πρώτες αναποδιες κάνουν την εμφάνιση τους. Ολα καλα με το δικο μου, αλλα δυο προβλήματα με του Διονύση. Ενα στραβωμενο μπλοκαζ και απορυθμισμενος πίσω εκτροχιαστης. Το πρωτο το διορθωσαμε εύκολα. Για το δευτερο χρειαστηκαμε ανοιχτη γραμμή επικοινωνιας με την Αθήνα. Οι οδηγίες του Λεωνίδα ηταν ακριβείς κι ετσι ξεπεράστηκε κι αυτο.

Ώρα για φαγητο. Μακαροναδα φυσικα, σε κοντινή τρατορια. Επιστροφή στο δωμάτιο, τελευταιε; ετοιμασιες και ... Καληνυχτα. Αύριο εγερτηριο στις 6:30! Το δωμάτιο εχει μια παράξενη, αγωνιστική όψη, με τα δυο ποδήλατα έτοιμα για την περιπέτεια!

Sent using BlackBerry

1 σχόλιο:

  1. Έλα Franki, κάθε εμπόδιο για καλό.
    Αφού φτιάχνετε και ντεραγιέ μέσω "αλληλογραφίας" μην φοβάστε τίποτα.
    Καλή αρχή... και ακόμα καλύτερη συνέχεια...
    Υποθέτω ότι τώρα που γράφω θα είσαστε καβάλα.

    Καλή διασκέδαση.
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...