6 Ιουν 2009

Ξεφύγαμε (λίγο)

Είπα να κάνω μια καλή Σαββατιάτικη προπόνηση σήμερα... Το ραντεβού ήταν στις 7:15 (sic) στο γνωστό σημείο (Άλιμος - Ble). Η παρέα ήταν συνολικά 5 (RockaRolla, periklis19, cosmo, evripidis κι εγώ). Τον evripidis τον ήξερα και θυμόμουνα ότι ήταν καλά προπονημένος και γρήγορος... Ο cosmo ήταν "ορεξάτος" και το είχε δηλώσει από την προηγούμενη (ήθελε να πάει Σούνιο και να γυρίσει non-stop!).

Ξεκινήσαμε με "ζέσταμα" στα 30 - 32 km/h! Ήταν φανερό από την αρχή ότι θα αφήναμε τα κοκκαλάκια μας στην παραλιακή σήμερα! Να μην τα πολυλογώ, με σφιχτό group και (σχεδόν) πλήρη εκμετάλλευση της αεροδυναμικής βοήθειας του μικρού μας peloton, φτάσαμε στην Ανάβυσσο (ΑΒ) με μ.ω.τ. 30.5 km/h! Ατομικό ρεκόρ (προφανώς) για μένα, και ήταν φανερό ότι αν συνέχιζα έτσι μέχρι το Σούνιο, θα ... έμενα εκεί! Παιδιά είπαμε να ανεβάσουμε ρυθμό, αλλά μην ξεφύγουμε κιόλας!

Ευτυχώς, periklis19 και RockaRolla συμφωνούσαν μαζί μου και έτσι - μετά από την απαραίτητη στάση στο ΑΒ - πήραμε το δρόμο της επιστροφής με μ.ω.τ πιο κοντά στα συνηθισμένα μας! Φτάσαμε πίσω στον Άλιμο στις 10:30, με τελική μ.ω.τ. 27.1 km/h. Η ζέστη ήταν ήδη "απειλητική" και η ικανοποίηση από τα συνολικά 81 km ήταν διάχυτη.

Νομίζω ότι ο ρυθμός μου σε διαδρομές των 100+ χλμ. είναι πολύ γρηγορότερος από αυτόν που θα απαιτηθεί στο GBI, την επόμενη βδομάδα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι οι παρατεταμένες ανηφόρες της 2ης και 3ης μέρας...

Αύριο λέω να πάω στο Λαγό, να δω σε τι κατάσταση είναι τα πόδια μου στις ανηφόρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...