25 Μαρ 2009

Άλιμος - Ανάβυσσος

Επιτυχημένη προπόνηση σήμερα. 

Ξεκινώντας από τον Άλιμο, με παρέα Πέτρο, Τίμο, Περικλή (όχι τον PC997), Κώστα και Χριστίνα (νέα προσθήκη στην παρέα!) είχα μια μικρή ατυχία στη λίμνη της Βουλιαγμένης, όπου το μπροστινό λάστιχο ξεφούσκωσε απότομα, χωρίς να βρεθεί κάποια συγκεκριμένη αιτία. Έχω μια υποψία για ξαφνική αστοχία της βαλβίδας (ίσως λόγω υψηλής πίεσης...). Τη σαμπρέλα την άφησα στον Πέτρο, ίσως μάθω κάτι αργότερα. Η αλλαγή έγινε ταχύτατα (~ 10 λεπτά) και συνεχίσαμε.

Η δεύτερη ατυχία ήταν της Χριστίνας, που με τη σειρά της έπαθε λάστιχο (snake-bite) στη Βάρκιζα. Άλλα 10 λεπτά...

Παρά τις ατυχίες όμως, ο ρυθμός μας ήταν καλός και τα χιλιόμετρα έβγαιναν εύκολα. Μέχρι την Ανάβυσσο είχαμε μ.ω.τ. 22 km/h. Στην Ανάβυσσο χωρίσαμε με τον Πέτρο - που συνέχισε προς Σούνιο αφού τον περίμενε η οικογένεια εκεί. Οι υπόλοιποι ξεκινήσαμε επιστροφή (ήθελα να είμαι σπίτι πριν τις 14:00, οπότε αντιστάθηκα στον πειρασμό να συνεχίσω μέχρι Σούνιο). 

Η επιστροφή ήταν ακόμα πιο γρήγορη. Παρά τον ισχυρό κόντρα αέρα (ευτυχώς σε μικρά κομμάτια της διαδρομής), φτάσαμε στον Άλιμο στις 13:30, με συνολική μ.ω.τ πάνω από 24 km/h (αυτό σημαίνει ότι στην επιστροφή η μ.ω.τ. ήταν πάνω από 26 km/h!)

Ο στόχος που έθεσα στο προηγούμενο post έχει επιτευχθεί. Σκοπεύω να επαναλάβω την Κυριακή (περισσότερα χιλιόμετρα > 100, ίδια μ.ω.τ).

Τα σημερινά στατιστικά:
  • μ.ω.τ. 24.2 km/h
  • Απόσταση: 89 km
  • Μέγιστη ταχύτητα: 52.8 km/h (κάναμε ένα δυνατό sprint λίγο έξω από τη Βάρκιζα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...