1 Φεβ 2009

Brevet

Είχα αναφέρει σε προηγούμενο post, ότι οι συμμετοχές στα brevet είναι "ενδιάμεσοι" στόχοι. Χθες, 31 Ιανουαρίου ήταν το 1ο brevet της χρονιάς, στο οποίο όμως γνώριζα εδώ και ένα μήνα περίπου, ότι δε θα μπορούσα να πάρω μέρος, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Ο καιρός κατά τη διάρκεια του brevet ήταν κάτι που μας είχε απασχολήσει όλους στην ομάδα. Συνηθίζαμε να λέμε ότι το κρύο δε μας πείραζε (άλλωστε είχαμε ποδηλατήσει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου με θερμοκρασίες γύρω στους 5 βαθμούς). Με τον κατάλληλο ποδηλατικό ρουχισμό, το κρύο είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Λέγαμε όμως ότι θα θέλαμε να αποφύγουμε τη βροχή...

Ο καιρός ΔΕΝ έκανε τη χάρη στους φίλους που τελικά αποφάσισαν να συμμετέχουν... Κρύο πολύ και βροχή ασταμάτητη. Πρακτικά, δε σταμάτησε να βρέχει για 12 ώρες! Τα παιδιά μούλιασαν κυριολεκτικά! Αποδείχτηκε ότι πρακτικά δεν υπάρχει ρουχισμός κατάλληλος για τόσο άσχημες συνθήκες.

Παρόλα αυτά, ο Πέτρος και ο Περικλής ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! Επίσης η Άννα και η Ξένια έβγαλαν το μισό (μέχρι την Επίδαυρο). Σεβασμός και συγχαρητήρια σε όλους!

Στο επόμενο (28/2) φιλοδοξώ να είμαι παρών και εγώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...