20 Ιαν 2009

Εγγραφή

Το 1ο βήμα για την υλοποίηση του "μεγάλου" στόχου, ολοκληρώθηκε σήμερα: Η εγγραφή στους συμμετέχοντες της φιλανθρωπικής ποδηλατοπορείας, για την οποία έχω ήδη μιλήσει.

Η διαδικασία ξεκίνησε χθες, αλλά είχε αρκετά τεχνικά προβλήματα. Τελικά, μετά από ανταλλαγή αρκετών e-mails, τα προβλήματα λύθηκαν και σήμερα μπορέσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή. Λάβαμε και σχετική επιβεβαίωση από τους διοργανωτές. Είχε αρκετό "άγχος" η υπόθεση, γιατί γνωρίζαμε ότι οι 150 πρώτοι θα εξασφαλίσουν απ' ευθείας τη συμμετοχή τους. Άλλοι 50 θα κληρωθούν μεταξύ των επομένων που θα δηλώσουν συμμετοχή. Η ελληνική ομάδα θέλει να συμμετέχει οπωσδήποτε και μάλιστα σύσσωμη! Είμαστε συνολικά 7 άτομα και νομίζω πως ήμασταν από τους πρώτους, οπότε μάλλον δεν υπάρχει θέμα!

Η διαδρομή θα είναι από το Μιλάνο μέχρι το Ντίσελντορφ. Σε επόμενα post θα δώσω πολλές λεπτομέρειες επί της διαδρομής! Το πρώτο και σημαντικότερο ίσως είναι ότι η 2η μέρα περιλαμβάνει ανάβαση στις Άλπεις, με υψομετρικό πάνω από 1500 μέτρα!

1 σχόλιο:

  1. Τώρα διάβασα το σχετικό.
    Φραγκίσκο, νομίζω ότι πρεέπι να σκεφτείς πολύ σοβαρά το τριπλό δίσκο μπροστά.
    Ακόμα και για αθλητές, τέτοια νούμερα είναι τρομακτικά.
    Πόσο μάλλον όταν έχεις να ποδηλατίσεις και την επόμενη μέρα.
    Στο Brevet, είχαμε αντίστοιχη συζήτηση με τον Περικλή. Εγώ με τριπλό μπροστά ήμουν άνετος, ακόμα και στην επιστροφή (αφήνω έξω το κομμάτι βροχή - κρύο - χιονόνερο - λασπουριά μέχρι τον οισοφάγο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τραυματισμός κι ένα "χαμένο" GBI

Χωρίς να το περιμένω, είδα ξαφνικά μια ανακοίνωση για ένα GBI Lanzarote... ελκυστικό! Τέλος Ιανουαρίου, 5 μέρες, κυκλικές διαδρομές με εκκίν...